Sjaalalong voor het neppie

Sjaalendeken Ik heb mij niet opgegeven voor de sjaalalong, maar ben wel van plan om alle sjaals in wording te volgen. Zelf ben ik wel netjes vandaag begonnen (kwam toevallig zo uit). Samen met mijn vriendin ben ik begonnen van hele mooie lapjes zijde, die door haar zijn meegenomen uit China, crazyblokken te maken. De bedoeling is om de blokken drie breed en negen lang aan elkaar te naaien en dan tegen te voeren met een andere mooie zijde lap. De blokken lukken perfect. MEersteblokjesjaal_2ijn vriendin krijgt de smaak te pakken en besluit ter plekke dat het een mooie deken moet gaan worden, stof zat. Wij hebben met elkaar afgesproken voorlopig iedere week een keertje bij elkaar te gaan zitten om aan de blokken te naaien. Ik hou jullie op de hoogte van onze vorderingen.

Advertenties

4 reacties op ‘Sjaalalong voor het neppie

  1. Hallo Daisy, Je kan je nog altijd aanmelden voor de sjaalalong! Als je wilt dat ik je naam en weblog in mijn zijkolom plaats, dan geef je maar een seintje. Ook je vriendin kan er nog bij hoor. Ik ben al benieuwd om je sjaal te zien. Fijne dag!

    Like

  2. Als stok achter de deur dan toch maar aanmelden? Je mag mijn naam en weblog in het rijtje zetten hoor, maar zoals ik al opmerkte in mijn log, mijn vriendin gaat een deken maken van de blokken. Benieuwd of zij dat volhoudt als ze mijn mooie sjaal mag bewonderen :).

    Like

Reacties zijn gesloten.