Vertaalhulpje

2010_weblogfotos_081Ben bezig met een tas te maken uit het tijdschrift Marie Claire Idées Mei 2010, maar ja, mijn Frans hè, maar twee jaar op de middelbare school en verder weinig mee gedaan. Heb daarom een vertaalhulpje op mijn weblog gezet en hoop dat ik de moeilijke woorden daarmee kan vertalen. Als dat lukt begrijp ik hopelijk hoe ik de bodem in de tas moet zetten want dat stukje uitleg in het patroon ben ik nog niet tegengekomen. Vandaag zal ik een foto maken om bij dit stukje te  plaatsen, maar ik moet opschieten, vandaag werk ik op de school van mijn DSs , vrijwilligerswerk, op de mediatheek van de school, heel leuk en zo kom je lekker onder de (jonge) mensen.

Advertenties

3 reacties op ‘Vertaalhulpje

 1. Met het vertaalhulpje zal het je zeker lukken. Ik kom later nog even terug voor de foto. Veel plezier in de mediatheek.
  Groetjes

  Like

 2. Dat is zeker een leuke tas. Mijn Frans reikt niet meer dan een jaar. Gelukkig heb ik een dochter die Frans in haar VWO-pakket heeft, als het nodig is. Ben heel benieuwd hoe ie wordt en wat voor stofjes je gaat gebruiken.

  Like

 3. Ik hoop dat je er uit gaat komen want dat is zeker een leuke tas. Ben ook benieuwd welke stoffen je gaat gebruiken.
  Groetjes

  Like

Reacties zijn gesloten.