Engeltje

Nee, niet die geborduurde die ik de vorige keer liet zien, die zijn nog niet af, maar deze, is ze niet schattig?  Heb zo’n houten pionnetje gebruikt, voor de vleugels het laatste restje van het roze hartje, vulwol als haar en een scrap vilt voor het jurkje. O ja, en ook nog twee kleine houten kraaltjes voor de handen en een pijperager, als armpjes.

Met DMC afgewerkt en het aureooltje is metalicgaren van DMC, drie draadjes gevlochten, knoopje erin en om dat te verstoppen nog een beetje vulwol eroverheen.

Echt een freubelprojectje voor als je niet weet wat je wilt gaan doen :), beter gezegd teveel keuze hebt en jezelf nog een poosje de tijd wilt gunnen om een weloverwogen beslissing te nemen, maar toch iets te doen wilt hebben.

Advertenties

Een reactie op “Engeltje

  1. Wat een leuk handwerkblog. Ook ik heb vroeger (wat is vroeger) heel veel gebreid, geborduurd en kleding genaaid voor mijn kids……
    Sinds vorig jaar zomer heb ik voor mijn broodnodige rust weer een borduurwerk opgepakt. Het geeft me zo`n rust in mijn hoofd als ik daar mee bezig ben….

    Leuk, ik blijf je volgen!
    Groet, Annemiek

    Like

Reacties zijn gesloten.