Waar blijft de tijd

En weer is het mij gelukt een maand niet te bloggen. Niet dat ik niets te vertellen heb, in tegendeel zou ik bijna zeggen, maar deze maand zo druk met van alles dat bloggen er een beetje bij is ingeschoten.

Wel heb ik mijn tweede Sue Spargo mapje af. Zal hieronder eerst de foto’s laten zien van het mapje van mijn vriendin. Zij had haar mapje al veel eerder af.

 

 

 

 

Zij heeft gewerkt naar het originele patroon van Sue Spargo, met hier en daar toch een beetje eigen inbreng. Eigenlijk is dat het leuke van de patronen van Sue, ze prikkelen je eigen creativiteit. De binnenkant is conform het patroon.

Aangezien ik al eerder het naaldenmapje had gemaakt, heb ik ervoor gekozen om de binnenkant aan te passen. Zo kan ik mijn schaartje in stijl meenemen en ook een paar kartonnetjes met wolgaren, voor de versieringen. Eventueel passen er nog een paar klosjes appliceergaren in en een paar extra naaldjes zijn ook nooit weg.  Op de buitenkant veel nieuwe steekjes geoefend zoals de bouillonsteek.

 

 

 

 

In de linkerhoek zie je nog net een stukje van mijn allernieuwste schaartje met daaraan een allerschattigst hangertje met roze hartjes. Een cadeautje van mijn vriendin. Zij is met een andere vriendin van haar een bedrijfje begonnen dat zich specialiseert in sieraden van echte stenen. Twee weken geleden een voorproefje gekregen van de sieraden die zijn willen gaan voeren en daar heel veel moois gezien. Zoveel dat ik niet kon kiezen tussen twee kettingen en heel hebberig ze maar allebei heb gekocht. Het hangertje was een cadeautje voor de nieuwe klanten, heel leuk en vooral mooi en nuttig. Zo herken ik mijn schaartje overal. Als de webshop online gaat zal ik dat hier melden, want iedereen zou zich zo’n mooi sierraad cadeau mogen doen.

Zo dat was het weer even voor nu, naar ik hoop duurt het niet weer een maand voordat ik tijd heb om iets te melden.

Advertenties

Een reactie op “Waar blijft de tijd

Reacties zijn gesloten.