Nieuwe sokken

Na een heel gezellige bijeenkomst met de meisjes van de Irish Circles, ’s avonds een paar sokken afgemaakt. Dat wil zeggen de teen sluiten met de Kitchner Stitch en door een sopje Euchalan halen.

2016-06-24 17.48.00

 

Leuk kleurtje, een Arne en Carlos wolletje, smaakt naar meer, maar eerst verder met de shawl die op de pennen staat. Voor onderweg een haakwerkje met restjes sokkenwol gestart en vooral weer verder met de nieuwe blokken van de Irish Circles.

Vorige week ook een bezoekje gebracht aan de winkel van Trollenwol. Meestal zie ik deze alleen tijdens de Handwerkbeurs, maar was toch wel nieuwsgierig naar de thuisbasis. Werd niet teleurgesteld, een erg leuke winkel met een bijzonder assortiment garen, voor ieder wat wils.

Deze week voor het eerst weer sinds twee jaar naar de sportschool, ideetje van DH, beetje soepel blijven. Voorlopig stijf ik aan alle kanten op; wennen? De tijd zal het leren.

Mijn BFF en ik zijn allebei in juli jarig en dat gaan wij dit jaar vieren in Hoorn, ja joepie, wij gaan naar de weversmarkt.

Advertenties

One thought on “Nieuwe sokken

Reacties zijn gesloten.