Circles

Zoals beloofd een update van de Circles.

Duidelijk een gevalletje tijdje niet bijgehouden welke blokken er zijn afgemaakt en waaraan nog gewerkt wordt. Linker blok ziet er op de foto nogal rimpelig uit, benieuwd hoe die zich gaat houden als hij in de grote quilt wordt genaaid. Vond dit één van de lastigste blokken tot nu toe en alle blokken moet/mag ik nog een keer maken 🙂

De  foto’s hier boven zijn de blokken 14, 15 en 16, die nog in bewerking zijn, maar met een beetje goede wil zijn die dus af als de groep op 24 augustus weer bij elkaar komt.

2016-08-02 12.04.39Tijdens het tripje Antwerpen begonnen met het middenstuk van de Full Hansel, patroon van Gudrun Johnston. De  link brengt je bij een stukje over Gudrun en een heel gezellige blog.

Mijn andere breisel was iets te ingewikkeld om als vakantiemeeneemproject te kunnen dienen en er lagen geen sokken meer om af te breien. Nu nog proberen het breiwerk weg te leggen tot de volgende mini-trip.
De Bella Botanica is in dat opzicht een veel te bewerkelijk patroon om een beetje mindless te kunnen breien in de auto of hotelkamer.

 

Advertenties