Gezwicht

 20766423_1483911661676841_5055069309303259136_n_small2

 

 

 

 

 

 

 

Prachtige foto van het project waarvoor ik ben gezwicht en mocht je interesse hebben,  hier de link naar de Ravelry pagina waar je het patroon kunt kopen. Mijn progress kan je vinden op mijn projectpagina en op de foto ernaast. Tot nu toe heel tevreden met het resultaat, ook van de wol die ik hiervoor gekozen heb, een blend van wol, zijde en katoen.
Het geheel voelt licht aan en ik denk dat als het af is het een trui wordt die het ook goed doet op warme dagen.
Er wordt dus even niet gebreid aan de sokjes en ook de shawl heeft het dus verloren van dit nieuwe project :).

Ik hoop eind september klaar te zijn, maar helaas, ik moet harder werken als ik mee wil doet met de KAL die stond in de augustus nieuwsbrief van Stephen and Penelope, de Ola yoke jumper ontworpen door Ella Gordon. Om mijzelf enigszins in de hand te houden moet het lijf van de Ravello dan af zijn en moet ik halverwege de mouwen zijn, anders wordt dit van WIP een zzzz, termen die terug te vinden zijn op de Ravelry website en eigenlijk zoveel betekenen als aan deze trui wordt nog gewerkt of deze trui ligt ergens in een hoekje en komt er nooit meer uit en daar is dit breisel mij iets te dierbaar voor.

Dus voorlopig weer geen updates hier, iedere vrije minuut wordt gestoken in de Ravello en ik hou de update over de KAL nauwlettend in de gaten.

 

Advertenties