Original Market

Vandaag in Leiden bleek op het terrein van het museum van Volkenkunde een original market aan de gang en ik besloot een rondje langs de kramen te lopen. Veel kramen ingericht door creatieve lieden, eigen gemaakte kleding, sieraden, maar ook fruitgelei en fudge. Als je zelf creatief bezig bent, herken je de uren werk en liefde die er vaak in een item zitten dus met die wetenschap veel genoten van alles wat er te zien en te koop was.

Uiteindelijk vond ik een kraampje waar ecologisch verantwoorde spulletjes verkocht werd, o.a. een aantal zakjes gemaakt van biologisch katoen die ter vervanging van plastic zakjes konden worden gebruikt. Natuurlijk zag ik gelijk andere gebruiksmogelijkheden en heb ik snel wat van deze zakjes aangeschaft. Er is nog veel meer verkrijgbaar dus daarom ook maar de website van de verkoopster hier vermelden.

Probeer nog snel voor de feestdagen een extra muts af te breien en ga ook aan de slag met Entangled stitches, een patroon voor handschoenen, maar die vallen in de categorie slow knitting en vooral erbij blijven! Op mijn Instagramaccount nog meer foto’s.

 

Advertenties